Enthousiaste vrijwilligers voor de Geriant-kl

Enthousiaste vrijwilligers voor de Geriant-kl

Regelmatig
De Frans
  • Activiteitenbegeleiding
  • Sociaal & welzijn

Geriant-kliniek is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ingezet kunnen worden bij de activiteitentherapie als ondersteuning van de activiteiten therapeuten en voor begeleiding bij bijvoorbeeld ziekenhuisbezoek. Daarnaast kunnen vrijwilligers ingezet worden om cliënten meer mogelijkheden te geven om buiten te bewegen. Ook kunnen vrijwilligers helpen bij klussen zoals het op orde houden van de balkons aan het begin en eind van de zomer. De Geriant-kliniek zoekt op dit
moment vrijwilligers die met name beschikbaar zijn in de namiddag/avonduren.

Geriant-kliniek
Op de Geriant-kliniek is plaats voor 16 cliënten met complexe dementieproblematiek. De cliënten verblijven er tijdelijk en worden door specialisten op verschillende vakgebieden onderzocht, geobserveerd en behandeld. We proberen het verblijf van de cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. De vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol.

Wat heeft Geriant te bieden:
Vrijwilligerswerk op de Geriant-kliniek biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met een bijzondere doelgroep en het werk van Geriant. Je valt onder de collectieve verzekering van Geriant voor WA/ongevallen en inzittendenverzekering; tevens ontvang je een vergoeding wanneer je kosten maakt voor het vrijwilligerswerk, zoals bijvoorbeeld reiskosten. Het werk geeft veel voldoening, niet alleen voor de cliënten maar ook voor jezelf.

Van een vrijwilliger wordt verwacht dat hij/zij respectvol is in de omgang met dementerenden cliënten. Is gericht op het belang van de cliënt en bereid tot overleg en samenwerking met de beroepskracht.

  • De vraag van Rusella is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
  • Rusella is eerder via deze website geholpen
Laat Rusella weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Enthousiaste vrijwilligers voor de Geriant-kl" van Rusella.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Het vrijwilligerspunt Dijk en Waard deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Stichting Geriant
Geplaatst door:
Profielfoto van Rusella
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Rusella
  • De vraag van Rusella is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
  • Rusella is eerder via deze website geholpen