Copywriter / Tekstschrijver (vrijwilliger)

Copywriter / Tekstschrijver (vrijwilliger)

Soms
Zandhorst I
 • Administratie & receptie
 • Marketing & communicatie
 • Media & design
 • Belangenbehartiging & goede doelen
 • Kan vanuit huis

Ter versterking van het Marketing & Communicatie team is Stichting Babyspullen op zoek naar een copywriter/tekstschrijver op vrijwillige basis. Gaat schrijven jou makkelijk af en lijkt het je leuk om je samen met andere vrijwilligers in te zetten voor een goed doel? Lees dan verder!

Voor de versterking van ons enthousiaste vrijwilligersteam zijn wij op zoek naar een:

Copywriter / Tekstschrijver (vrijwilliger)
Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het (her)schrijven van teksten en redigeren van bestaande en door anderen aangeleverde informatie. Je schrijft regelmatig teksten en je weet hoe je tekst en andere elementen moet samenvoegen om heldere en makkelijk leesbare content te creëren. Bijvoorbeeld voor de (nieuw op te zetten) website, maar ook kleine teksten voor nieuwsbrieven en campagnes. De organisatie werkt samen met meerdere tekstschrijvers dus afhankelijk van jouw tijd overleg je samen met de coördinator welke projecten je oppakt. Op dit moment heeft de organisatie meerdere projecten op de agenda, waaronder vernieuwing van de website inclusief de webteksten. Je kan dus gelijk aan de slag!

Wie zoeken wij?
Je hebt bij voorkeur ervaring met het schrijven van (web)teksten, en/of persberichten, nieuwsbrieven en het schrijven van content voor social media. Affiniteit met websites, bij voorkeur WordPress, is welkom. Je hebt een passie voor schrijven en beschikt over een vlotte pen. Je kunt je als geen ander in een doelgroep verplaatsen en hebt een uitstekend gevoel voor de Nederlandse taal. Je bent zelfstartend en zo’n 2 a 3 uur per week beschikbaar.

Wat krijg jij ervoor terug?
Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een goede start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, lever je een maatschappelijke bijdrage en werk je natuurlijk samen met de leukste vrijwilligers.

Wie zijn wij?
Dagelijks worden er 35 baby’s in armoede geboren. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt babyspullen, maakt daar babystartpakketten van en deelt die via diverse instanties gratis uit aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard.

Bij de stichting werken ongeveer 375 vrijwilligers die actief zijn op diverse vlakken: van het inzamelen, transporteren, sorteren en inpakken van de kleding en babyspullen tot aan ondersteuning op het gebied van administratie, communicatie, evenementen, transport etc.

Interesse?
Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Je kunt je aanmelden via onderstaande ‘solliciteer’ button. Als je vragen hebt kun je deze stellen aan Team Recruitment via [e-mailadres verborgen].

Naast deze vacature hebben wij ook veel andere mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten. Kijk op [website verborgen]/ voor actuele vacatures of stuur je cv met een begeleidende mail naar bovenstaand mailadres. Wij nemen dan contact met je op en bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.

 • De vraag van Team Recruitment is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
 • Team Recruitment is eerder via deze website geholpen
 • Team Recruitment heeft één aanbeveling ontvangen
Laat Team Recruitment weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Copywriter / Tekstschrijver (vrijwilliger)" van Team Recruitment.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Het vrijwilligerspunt Dijk en Waard deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
 • De vraag van Team Recruitment is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
 • Team Recruitment is eerder via deze website geholpen
 • Team Recruitment heeft één aanbeveling ontvangen
 • Kan vanuit huis

Meer vragen van Team Recruitment namens Stichting Babyspullen

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Inpak vrijwilliger Zandhorst I Projectcoördinatie
  Accountmanager Zandhorst I Marketing & communicatie, Bestuur & organisatie, Media & design
  Fotograaf Zandhorst I Marketing & communicatie, Creativiteit & muziek, Media & design
  IT Vrijwilliger (Salesforce) Zandhorst I Computerhulp & ICT
  ICT vrijwilliger Zandhorst I Computerhulp & ICT
  Coordinator Social Media Zandhorst I Marketing & communicatie, Creativiteit & muziek, Media & design